Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem

 

Samen bouwen in centrum Arnhem: CPO Coehoorn!

 

Dit najaar start de gemeente Arnhem met de verkoop van een kavel ten behoeve van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. De locatie is uniek: in het bruisende Coehoorn, op loopafstand van de Rijn, Arnhem CS en ín het centrum van Arnhem!

 

De CPO-locatie aan het Nieuwe Plein

 

Wat is CPO?
 

Bij Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) gaat alles gezamenlijk. Een groep mensen organiseert zich in een stichting of vereniging. De gemeente levert de grond aan het collectief. Bij de ontwikkeling van de woningen treedt de groep gezamenlijk op als opdrachtgever voor de architect, de bouwbegeleider en/of de aannemer/bouwer.

 

De locatie

Op het perceel aan het Nieuwe Plein krijgen particuliere samenbouwers de kans hun eigen (t)huis te bouwen. De kavel ligt aan het toekomstige park in het levendige Coehoorn en is ongeveer 780m² groot. Het toekomstige appartementencomplex heeft minimaal vijf bouwlagen, en bevat een "levendige plint" die aansluit bij het DNA van Coehoorn Creatieve Wijk. Naar verwachting kan het totale complex 20-40 wooneenheden omvatten, uiteraard afhankelijk van de eigen invulling.

 

Verkoop aan CPO-groep / CPO-café

De verkoop door de gemeente Arnhem zal plaatsvinden aan een CPO groep. Deze groep zorgt zelf voor ledenwerving. De gemeente houdt geen lijsten met individuele geïnteresseerden bij maar organiseert wel een CPO-café!

Heb je een CPO-groep en ben je op zoek naar leden? Of ben je geïnteresseerd in deze vorm van samenbouw maar ben je nog op zoek naar een groep? Kom dan op maandag 9 september om 20.00 uur naar De Coehoorn* en ontmoet elkaar!

Vriendelijk verzoek om je voor deze avond vooraf aan te melden, zodat we op je komst kunnen rekenen. Aanmelden kan met een mailtje naar CPOCoehoorn@Arnhem.nl.

Ben je als CPO groep op zoek naar leden? Dan bieden we je een eigen plekje in De Coehoorn waar je de groep met haar doelstellingen kunt presenteren. Neem daarvoor contact op met de kavelcoördinator voor CPOCoehoorn, Henriëtte Klarenbeek (mail: CPOCoehoorn@Arnhem.nl).

De gemeente Arnhem biedt geïnteresseerden voor het project CPOCoehoorn graag deze mogelijkheid tot ontmoeten, maar is verder inhoudelijk niet betrokken bij samenstelling van groepen of het bijhouden van belangstelling voor deze vorm van samenbouw.

Vooruitlopend op het CPO-café kun je jouw CPO-groep alvast (schriftelijk) presenteren op het Vastgoedplein. Maak hier bijvoorbeeld kennis met Cohousing Arnhem!

 

Hou het in de gaten...

Op dit moment staan nog niet alle gegevens over de bouwmogelijkheden, kavelprijs en eisen aan een CPO-groep vast. Naar verwachting zal alle informatie na de zomervakantie bekend zijn. Als er nieuwe informatie bekend is zullen wij dat op deze website delen. Hou het Vastgoedplein dus in de gaten! In de tussentijd geeft dat geïnteresseerden de tijd om eens na te denken over het idee van samenbouwen op deze centrumlocatie. En kom vooral langs op het CPO-café!

 

Meer informatie?

Alle bekende informatie over de CPO-locatie in Coehoorn wordt verstrekt via deze pagina op het Vastgoedplein.
Heb je toch nog vragen? Stel ze per mail aan de kavelcoördinator voor deze kavels, Henriëtte Klarenbeek: CPOCoehoorn@Arnhem.nl.

Meer weten over de visie op het gebied Coehoorn? Kijk dan op de gemeentelijke website www.Arnhem.nl/Coehoorn. Daar vind je ook de Gebiedsvisie Coehoorn.

* De locatie De Coehoorn (Coehoornstraat 17 te Arnhem) ligt op 150 meter van Arnhem CS. Parkeren kan in de parkeergarage onder het station.


Arnhem CS op een steenworp afstand

Aantal objecten: 1
Nieuwe Plein

Nieuwe Plein ong.

 Woonkavel te koop
Koopprijs Op aanvraag
Perceelopp. circa 780 m²
Type object Woonkavel
Bruisend Coehoorn biedt ruimte aan creatieve samenbouwers!

Lees meer >

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod