Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem
Gaardenhage - groen!
Gaardenhage - bouwen naar eigen wensen

Wonen alsof je thuis op vakantie bent

Houdt u van moderne architectuur, ruim wonen en bent u gesteld op uw privacy? Dan is wonen in Gaardenhage iets voor u. De gemeente Arnhem heeft nog vrije kavels te koop in deze nieuwe villawijk, in het deelgebied De Hagen. In Gaardenhage koopt u een zeer ruime kavel met veel privacy. Alle kavels zijn omringd door hagen. Tussen de hagen staat een modern vrijstaand huis. Een huis dat u zelf bedenkt, ontwerpt en laat bouwen.

Laat u inspireren door de brochure "Gaardenhage - wonen alsof je thuis op vakantie bent"!

 

 

Ruimte in Gaardenhage

Gaardenhage is volop groen, rust en ruimte. U vindt er voorzieningen voor uzelf en uw (klein)kinderen om de hoek. Een kinderboerderij, winkels, goede scholen en even verderop ligt een golfbaan. Veel buren gingen u voor, in de wijk staat al een aantal inspirerende huizen. Met persoonlijke service en begeleiding bij het aankoopproces is het zelf laten bouwen van een moderne vrijstaande villa in Gaardenhage ook voor u weggelegd.

Beeldkwaliteit

Gaardenhage is perfect voor mensen die houden van mooie strakke woningen en graag zelf hun leven vormgeven. Met eigen architect of naar eigen ontwerp kunt u hier uw droomhuis laten bouwen. De kavels zijn ruim en allemaal omringd door twee meter hoge hagen. Op de kavel staat de moderne villa. De woningen zijn stuk voor stuk unieke ontwerpen. De beeldkwaliteit in Gaardenhage is ontworpen door de bekende architect Jo Crepain. Hij bedacht de basisopzet van kavels met daaromheen stijlvolle hagen en fruitbomen die het beeld bepalen.

Recent heeft het beeldkwaliteitsplan van Gaardenhage (deelgebied Hagen) een update ondergaan (zie: Beeldkwaliteitsplan Hagen). Op de kavels passen nog steeds zeer ruime woningen met een begane grond verdieping (de zogenaamde footprint) van maximaal 250 vierkante meter. U bepaalt het ontwerp. De begane grondverdieping is vier meter hoog en wit. De bovenverdiepingen worden uitgevoerd in een van de kleuren uit een chique kleurenpalet. Uitleg over de mogelijkheden van het beeldkwaliteitsplan vindt u in het kavelboek voor deelgebied Hagen.

In het kavelboek staat op een rij waar u in dit deel van Gaardenhage rekening mee moet houden en wat er allemaal precies mogelijk is. (Voor meer informatie over wat een kavelboek inhoudt: zie tab "Zelf bouwen").

Naast de kavels in het deelgebied Hagen is er ook nog één kavel beschikbaar in de Gaarden (John Grosmanstraat 1). Op deze kavel is een enigszins afwijkende beeldkwaliteit van toepassing (zie: Beeldkwaliteitsplan Gaarden). Voor deze kavel is alle informatie samengeval in een kavelpaspoort.

De kavels liggen klaar

De kavels in Gaardenhage in het kort: veel tuin, veel privacy en ruimte voor uw moderne villawoning. In Gaardenhage woont u in het groen in een (klein)kindvriendelijk wijkje. Mooi meegenomen: de kavels zijn al klaar, de hagen staan er en de inrichting van de openbare ruimte van de wijk is nagenoeg af. Nu kopen betekent snel bouwen en snel wonen. Nu kopen betekent nu profiteren van de lage rente. Uw persoonlijke kavelcoördinator van de gemeente, loodst u door het proces binnen de gemeente: goede service staat daarbij voorop.

       

Heerlijk rustig wonen

Wonen in Gaardenhage betekent rustig wonen aan de rand van Arnhem. Een aantal buren woont er al. Als uw huis gebouwd is, woont u direct prettig. Geen jarenlange bouwplaats met stof en zandwegen. Fijn en luxe wonen, dat kan in Gaardenhage. Het is nu al een echt buurtje en de woningen zijn allemaal anders. Een rondje langs de buren in Gaardenhage met de vraag: waarom woont u hier zo fijn, geeft een mooi beeld. ‘De rust en toch ook dichtbij de stad’. ‘De ruime tuin waar ik heerlijk privé zit’. ‘Mijn kleinkinderen spelen heerlijk in de tuin en in ons huis hebben we alle ruimte als alle kinderen en kleinkinderen komen logeren’. ‘Dat ik mijn eigen huis kon laten bouwen, exact zoals ik het wil.’ Zomaar een greep uit de reacties van buren. In Gaardenhage wonen ondernemende mensen die hun eigen droomhuis hebben gerealiseerd.

 

Ook wonen in Gaardenhage

Heeft u interesse in een kavel? Neem dan contact op met de kavelcoördinator. In een vrijblijvend, oriënterend gesprek bespreekt u uw wensen en kunt u desgewenst een optie nemen op een kavel. U krijgt gedurende het hele proces een vast aanspreekpunt vanuit de gemeente.

Contact gegevens

Gemeente Arnhem
e-mail: kavelsgaardenhage@arnhem.nl

Uw kavelcoördinator voor Gaardenhage is:
Henriette Klarenbeek, werkdagen di, do en vr: 026 377 5605
Bij geen gehoor 026 377 55 22.
http://www.vastgoedplein.nl
info@vastgoedplein.nl

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod