Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem

Voornemen tot verkoop van een groenstrook ter hoogte van de Dalweg 70 te Arnhem

4 juli 2024

Voornemen tot verkoop van een groenstrook ter hoogte van de Dalweg 70 te Arnhem

De gemeente Arnhem is voornemens te verkopen een groenstrook gelegen ter hoogte van de Dalweg 70 te Arnhem, het betreft een deel perceel kadastraal bekend gemeente Arnhem, sectie N, nummer 05844, totaal groot ca. 182 m2.

Het perceel is gelegen te hoogte van de Dalweg 70 te Arnhem en is eigendom van de gemeente, de betreffende groenstrook wordt door koper gebruikt als tuin.

De gemeente Arnhem is voornemens het gedeeltelijk perceel van 182 m2 te verkopen aan koper, wiens zijtuin grenst aan het te verkopen perceel, met de contractuele bestemming ‘snippergroen’. Koper kan het gedeeltelijke perceel enkel gebruiken als tuin.

Aan de verkoop wordt de voorwaarden verbonden dat de gemeente Arnhem van koper in het kader van biodiversiteit 154 m2 bosschage kan kopen. Dit betreft deel perceel kadastraal bekend gemeente Arnhem, sectie N, nummer 06166. Deze koop versterkt de groene hoofdstructuur in dit gebied.

Als u het niet eens bent met dit voornemen stuurt u uiterlijk 20 kalenderdagen na publicatie een gemotiveerd bericht aan Vastgoedpublicaties@arnhem.nl onder vermelding van “Reactie op voornemen tot verkoop groenstrook tuin Dalweg 70 te Arnhem”.

Voor berichten die na deze termijn en/of ongemotiveerd worden ontvangen vervalt het recht om tegen deze uitgifte in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans zijn de rechten daarop verwerkt. Dit om te voorkomen dat de gemeente Arnhem en de kopers onredelijk worden benadeeld door als pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen (het voornemen tot) aangaan van de overeenkomst zou worden opgekomen.

Met deze publicatie geeft de gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).

Publicatie d.d. 20-06-2024

Zie ook Gemeenteblad van Arnhem.

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod